Κλινικά Αποδεδειγμένη δράση

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ

  • Μειώνει την απώλεια μαλλιών
  • Βελτιώνει τη δύναμη των μαλλιών
  • Αυξάνει τη λάμψη των μαλλιών
keratin product image
Made In France

Natural Hydrolyzed

Keratin

ADVANCED HAIR GROWTH METHOD
DESIGNED SPECIFICALLY FOR TGE HAIR LOSS

Οι κάψουλες Naturally Hydrolyzed Keratin από την σειρά HAIRIZΕ LAB είναι ένα επαναστατικό φαρμακο-καλλυντικό που είναι βασισμένο στο πατενταρισμένο συστατικό Cynatine® HNS. Βοηθά δραστικά στη μείωση της απώλειας των μαλλιών, βελτιώνει τη δύναμη και τη στιλπνότητα τους. Συμπληρώνει το σώμα με βιοδιαθέσιμη Κερατίνη (μια πρωτείνη που βρίσκεται φυσιολογικά μέσα στο σώμα / σημαντικό συστατικό της τρίχας). Το σκεύασμα συμπληρώνεται με δύο σημαντικά αμινοξέα, L-Μεθειονίνη και L -Κυστεïνη τα οποία εμπλέκονται στη σύνθεση της κερατίνης και τον ψευδάργυρο που συνεισφέρει δραστικά στη διατήρηση της υγείας των μαλλιών. Τρεις πρόσφατες διπλές τυφλές κλινικές μελέτες απέδειξαν επιστημονικά τη δράση της Cynatine ® HNS, του βασικού δραστικού συστατικού του συμπληρώματος Naturally Hydrolyzed Keratin. Έχει αποδειχθεί κλινικά ότι οι κάψουλες Natural Hydrolyzed Keratin έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Σύνθεση
Ηydrolyzed keratin (may contain sulfites), capsule shell : gelatin, L-cysteine, L-methionine, zinc sulfate, anti-cacking agent : magnesium salts of fatty acids, vitamin B8 (biotin).
keratin product image

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Παίρνετε μια κάψουλα το πρωι και μια το βράδυ ανάμεσα στα γεύματα.

Επαναστατικό φάρμακο-καλλυντικό βασισμένο στο πατενταρισμένο συστατικό Cynatine® HNS.
Βοηθά στη μείωση της απώλειας των μαλλιών, βελτιώνει τη δύναμη και τη στιλπνότητά τους.
Τρεις πρόσφατες διπλές κλινικές μελέτες απέδειξαν επιστημονικά τη δράση της.

Μηχανισμός Δράσης

keratin action mechanism

Συμπληρώνει το σώμα με βιοδιαθέσιμη Κερατίνη

(πρωτεϊνη που βρίσκεται φυσιολογικά μέσα στο σώμα, σημαντικό συστατικό της δομής τρίχας)


Περιέχει επίσης δύο σημαντικά αμινοξέα,
L-Μεθειονίνη & L­Κυστεïνη,
τα οποία εμπλέκονται στη σύνθεση της κερατίνης
& Ψευδάργυρο,
που συνεισφέρει δραστικά στη διατήρηση της υγείας των μαλλιών.

Δραστικά Συστατικά

phone-features

Κερατίνη

Η Κερατίνη θεωρείται το θεμέλιο της τρίχας, καθώς είναι η πρωτεΐνη που αποτελεί το κύριο δομικό συστατικό της. Κάθε τρίχα αποτελείται σε ποσοστό περίπου 90% από κερατίνη. Συνεπώς η έλλειψή της επηρεάζει δραστικά την υγεία των μαλλιών μας.

Μεθειονίνη

Η Μεθειονίνη είναι ένα από τα οκτώ απαραίτητα αμινοξέα, δομικά συστατικά των πρωτεϊνών. Ο οργανισμός δεν μπορεί να συνθέσει μεθειονίνη; η πρόσληψη αυτού του αμινοξέος έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς η μεθειονίνη αποτελεί πρόδρομο ουσία με σημαντικό ρόλο στη σύνθεση των άλλων αμινοξέων απαραίτητων στον οργανισμό.


L-κυστεΐνη

Η L-κυστεΐνη αποτελεί σημαντικό δομικό συστατικό των μαλλιών και η ανάπτυξη και η υγεία της τρίχας εξαρτάται από την κατάλληλη δοσολογία L-κυστεΐνης. Το κύριο χαρακτηριστικό της L-κυστεΐνης είναι ότι είναι ένα αμινοξύ που περιέχει θείο. Συμβάλλει στη δομή των πρωτεϊνών μέσω των δεσμών που αναπτύσσονταιι μεταξύ των ατόμων του θείου των κυστεϊνών (δισουλφιδικοί δεσμοί, S-S).

Ψευδάργυρος

Η τριχόπτωση πολλές φορές συνδέεται με την ανεπάρκεια του ψευδαργύρου. Ο ψευδάργυρος είναι ένα μεταλλικό στοιχείο που προωθεί την παραγωγή των κυττάρων, την ανάπτυξη και την επιδιόρθωση των ιστών. Επίσης ο ψευδάργυρος λειτουργεί στη διατήρηση των αδένων που σχετίζονται με την λίπανση των θυλάκων της τρίχας.

Άλλα Προϊόντα Ομορφιάς & Περιποίησης

hairize
Hairize
Volumizing Shampoo
Volumizing Shampoo

Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας! Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.